maanantai 26. marraskuuta 2012

Life without dreaming, is life without meaning

joulu6 joulu4 Äiti osti olohuoneeseen tollasen ihan kamalan kivan kattokruunun. Puhuttiin jo viime jouluna, että tollanen ois tosi kiva ja hyvältähän tuo näyttää! joulu5 Pieniä jouluvaloja on taas ilmestyny sinne tänne, viimesimpänä tollanen valokranssi olohuoneen ikkunaan. Valot on monta vuotta vanhat ja tuon kranssin ostin kärkkäiseltä :-) joulu1 Tän kuvan ottamisen aikaan oulun kadut oli muuten vielä tyhjiä jouluvaloista, mutta asiaan on nyt tullut muutos! Rakastan oulun uusia jouluvaloja, pakko käydä kuvaamassa niitä joku päivä! joulu2 joulu3
Torttuja on tullu kans leivottua jo muutamana iltana, ja joulukorttejakin tein yks päivä! Melko yksinkertasiahan noista tuli, mutta mun mielestä ihan kivoja :-)

Tänään alko marraskuun viimenen viikko, mun joulufiilikset on nousussa ja sunnuntaina on jo eka adventti! Joululahjojen ostamisen oon jo pikkuhiljaa alottanut, mutta kauhee ongelma että mistä löydän kivaa joulupaperia, harmittaa ku en ostanu ikeasta sellasta ihanaa punavalkoraidallista, se ois ollu ihan täydellistä. Nyt vaan pitää yrittää löytää jostain ees vähän saman tyyppistä :-) Kohta vois alkaa jo miettimään kaikkia kivoja joulureseptejä, parasta!!

Nyt vaan pidetään sormet ristissä, että kohta tulis lunta. En ihan hirveesti enää jaksais tota pimeyttä, jouluksi on ainakin parempi tulla kunnon kinokset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti