tiistai 20. marraskuuta 2012

Let the lights guide you

Untitled 1
12110003 1351248243 Ihanaa marraskuuta teille! Kuukauden päästä ollaan jo melko intopiukeina joulusta. Tässä vaiheessa on vielä kivaa keskittyä siihen odotukseen ja yrittää selviytyä pimeistä, lumettomista päivistä. Näillä leveyksillä ei ainakaan ole enää edes tuon viereisen kuvan vertaa lunta eikä ulkona ole valoisaa edes näin kahden aikaan iltapäivällä. Siksi on ihan parasta viritellä kausivalot (=jouluvalot) ja sytytellä kynttilöitä ja tunnelmoida glögin ja kaakaun kanssa.
Kun alle 30 neliömetrin suuruiseen kämppään pistää parit valonauhat ja sytyttää kynttilöitä, ei oikeastaan muuta valoa tarvi. Uuteen kotiin on ihana alkaa rakentaa uusia, omia joulunodotusperinteitä pikkuhiljaa hitaasti ja varmasti, kun kaikki näyttää uudelta ja saa itse päättää ihan kaikesta. 
Pikkujoulukausi on alkanut ja jatkuu, ehkä niistä jutuista lisää sitten myöhemmin. Kuumottelee kanssa kovasti alkaa testailemaan jouluisia leivonta- ja ruokajuttuja. Niiden voimalla sitten yritetään selvitä tästä märästä ja pimeästä ajasta ja toivotaan kaikki valkoista joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti