tiistai 29. marraskuuta 2011

Pukinkonttin II

Määkin kannan korteni kekoon, joten jos jollakulla teistä on ideat hukassa äidin/mummin tai iskän/papan lahjaa miettiessä niin seuraavat vinkit saattaa helpottaa:

äipäjaamummu 1. Voin myöntää että rakastan marimekkoa ja voisin ihan jo siitä syystä ostaa marimekkoa melkein kenelle tahansa, mutta esimerkiksi marimekon puutarhurin parhaat -patakinttaat toisi kivaa luksusta arkeen. Kyllä noilla kelpais äitin ottaa leipomuksia ja kokkailuja uunista!
2. Jatketaan listaa vielä marimekolla, teehullulle äitille tai mummulle mieluinen lahja olisi varmasti Sami Ruotsalaisen suunnittelema Oiva-teepannu. Tähän vois tietenkin ostaa kaveriksi jotain hyvää irtoteetä!
3. Vilukissan unelma: obh nordican lämpöhuopa.
4. Yves Rocherin lahjapakkauksesta löytyy itämainen kuorinta-aine (mulla itellä on tätä ja se on aivan ihanaa!), itämainen suihkuöljy ja hoitava arganbalsami. Eikö meidän kaikkien äidit ansaitse vähän rentouttavia tuotteita, joilla voi hemmotella itseään?

isillejapapalle 1. Reinot on ainakin meidän suvun miesten ykköskengät, vaikkakin ne on ihan hullun liukkaat.. Mun oma iskä on ainakin saanut omansa kulutettua puhki, joten luulen että olisi uusien aika!
2. Ilkka Remeksen kirjat on erittäin kuumaa kamaa meiän suvun miehille (ja varmaan aika monelle muullekin), joten tällä ei voi mennä kovin paljon metsään! Toinen varma valinta on Reijo Mäen Vares -kirjat.
3. Ite ostin iskälle ja papalle viime jouluna ihonhoitotuotteita, ja suureksi yllätyksekseni molemmat tykkäs niistä paljon! L'oreal men expert -sarjasta löytyy esimerkiksi virkistävää ja energisoivaa kosteusemulsiota ja viilentävä eye roll-on. Myös the body shopista löytyy tosi kivan olosia kasvojenhoitotuotteita miehille!
4. Lehden määräaikaistilaus, tai no miksei vaikka kestotilauskin, voisi olla melko mielekäs lahja. Kerran kuukaudessa tuleva lehti, etenkin jos sen aihepiiri pyörii lahjan saajan mielenkiinnon kohteiden ympärillä, piristäisi vielä pitkään joulun jälkeenkin.
+ jos iskäsi on vaikkapa jääkiekkofani, kannattaa miettiä myös lippuja peliin, melko varma valinta sanoisinko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti