keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Now the jingle hop has begun

P1011701 P1011700 P1011711 P1011716 1. Näillä leveysasteilla on sen verran pakkasia, että kalastajavillapaita ja porolapaset on ainoat oikeat varusteet ulkona.
2. Uudet tuikkukipot tuli isän ja äitipuolen mukana ja tykkään kyllä huisin paljon, koska mun tavallista isommat karpalotuoksukynttilät mahtuu niihin!
3. Innostuin väkertämään joulukortitkin.
4. Piparisuklaa on lempparijoulusuklaalevy manteliallergiselle.

Joulu on jo alle kahden viikon päästä enkä ole oikeastaan edes tajunnut sitä vielä. Onneksi melkein kaikki joululahjat on ostettu enkä muutenkaan jaksa ottaa ressiä jouluvalmisteluista: meillä koko perhe tekee yhdessä joulua vaikka monet ruoat onkin pitkälle mun vastuulla. Mutta kun kerran vuodessa kotona tekee laatikoita ja karjalanpaistia niin on se mukavaa kuitenkin. Ja meillä tehdään joka vuosi myös jotain uutta ja erilaista joulupöytään, ettei kinkkuun ja rosolliinkaan kyllästy.

Lumisia viimeisiä joulunodotuksia ♥

Ps. Jingle Bell Rock

2 kommenttia:

  1. Onpas kauniita joulukortteja, ja ihana ihana villapaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nanna, kiitos! Joulukortit on vähän tuollain mistä sattuu tehty tällä kertaa kun päätin käyttää kaikki sattumanvaraisia jämiä kaapista (: ja mustakin tuo villapaita on aivan ihana, ja parhautta kun se on niin lämmin

      Poista